Zo scoor je goedkoop veel wijn

Wanneer je een feestje organiseert, zijn er een aantal dingen van belang. Zo zijn de muziek en de sfeer de toonzetter van het feestje en alcohol kan dan natuurlijk niet echt ontbreken. Helaas is niet altijd alles even goedkoop. Alcohol is nou ook weer niet super goedkoop en wanneer je moet inslaan voor een feestje. Hoe scoor je nou goedkoop en veel wijn?

Zoek goedkope deals op

Eigenlijk klinkt het best logisch, deals opzoeken. Twee voor de prijs van één, drie + één gratis, ga zo maar door. Vaak zijn er ook wijnen die een goedkopere prijs krijgen. Zoals pinot grigio aanbiedingen, een soort druiven wijn. Rosé dat in de prijs is verlaagd, sauvignon blanc bijvoorbeeld, waar je er meerdere van kan inslaan of heerlijke huiswijn dat in de meeste gevallen al minder prijzig is.

Breng een bezoek aan Duitsland

Als je goedkoop alcohol naar binnen wilt hengelen is Duitsland de plek om te zijn. Niet alleen is de prijs daar voor sterke dranken een stuk goedkoper, ook wijn profiteert hier enorm van. Het geld dat je kwijt bent aan benzine trek je eigenlijk weer recht door het geld dat je overhoudt van de alcohol. Doordat de prijs verschilt kun je ook nog eens wat extra halen. Is dat niet fijn?

Betrek connecties er bij

Je kunt alcohol ook bij een leverancier halen of een bar. In veel gevallen worden biervaten hier voor gebruikt, maar ook wijnvaten zijn een goede optie. Nu is dit niet ontzettend goedkoop maar zodra je rond gaat vragen aan je connecties kom je al snel een stuk verder. Er wordt gezegd dat je via drie personen in connectie staat met de hele wereld. Maak er gebruik van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *