Welke wijnen zijn het lekkerst in de zomer?

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de zon, het strand en natuurlijk een lekker glas wijn. Maar welke wijnen zijn nu het lekkerst om te drinken tijdens de warme zomermaanden? In deze blog zullen we je meenemen in de wereld van zomerse wijnen en je laten kennismaken met de favorieten van Astrid en Thérèse.

Zomerse wijnen

In de zomer is het belangrijk om te kiezen voor lichte, frisse en fruitige wijnen. Deze passen perfect bij de warme temperaturen en zorgen voor een verfrissende smaak. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Sauvignon Blanc, Pinot Grigio of Rosé. Deze wijnen zijn ideaal om te drinken op het terras, bij de barbecue of tijdens een picknick in het park.

Astrid en Thérèse, bekend van het televisieprogramma Tijd voor Max, zijn echte wijnliefhebbers en hebben een eigen wijnmerk genaamd Astrid en Thérèse. Zij hebben ook een aantal zomerse wijnen in hun assortiment die zeker het proberen waard zijn. Zo hebben ze een frisse en fruitige Sauvignon Blanc uit Zuid-Afrika en een heerlijke Rosé uit de Provence. Deze wijnen zijn perfect voor een zomerse dag en passen goed bij verschillende gerechten zoals salades, vis en kip.

Astrid Joosten’s favoriet

Een van de favoriete zomerwijnen van Astrid Joosten is de Pinot Grigio uit Italië. Deze wijn heeft een lichte en fruitige smaak met tonen van perzik en citrus. Het is een perfecte wijn om te drinken op het terras of bij een zomerse borrel. Daarnaast is deze wijn ook goed te combineren met verschillende gerechten, zoals pasta, salades en vis.

Naast de Pinot Grigio is ook de Rosé van Astrid en Thérèse een favoriet van Astrid Joosten. Deze wijn heeft een mooie lichtroze kleur en een frisse en fruitige smaak. Het is een ideale wijn om te drinken bij een barbecue of picknick en past goed bij gerechten zoals gegrilde groenten, kip en zalm.

Geniet van de zomer met een goed glas wijn

Of je nu kiest voor een Sauvignon Blanc, Pinot Grigio of Rosé, het belangrijkste is dat je geniet van de zomer met een goed glas wijn in je hand. Probeer eens een van de zomerse wijnen van Astrid en Thérèse en ontdek welke jouw favoriet is. En vergeet niet, geniet met mate en drink verantwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *