Kersthapjes bestellen in een handomdraai

Het is weer bijna kerst en de diners staan alweer gepland. Gezellig eten met je familie en vrienden. Misschien maken jullie samen met zijn allen een diner of misschien doen jullie om het jaar een andere organisator. Ben jij dat dit jaar en weet je niet zo goed wat je allemaal halen moet? Wij kunnen jouw helpen hierbij en een onvergetelijk kerstdiner verzorgen!

Buffet met kersthapjes

Kersthapjes bestellen bij hapjes cateraar is een fijne manier van een buffet verzorgen voor veel mensen. Hier heb je de mogelijkheid om aan te geven voor hoeveel personen het buffet verzorgd moet worden. Verder zijn er een paar punten die je moet aangeven bij het bestellen van de hapjes. Geef bijvoorbeeld aan of er een familielid is met een allergie, zodat hier rekening mee gehouden wordt. Er zijn een paar mogelijkheden qua grootte waaruit je kiezen kunt. De pakketten voor het buffet worden gebaseerd op de hoeveelheid personen die aanwezig is.

In de pakketten zitten verschillende soorten vlezen, zoals kip balletjes, kipsat├ę, chorizo, jambon en nog veel meer. Ook komen er hapjes bij voor in de eigen oven. Dit houdt in dat het bezorgd wordt, maar dat deze hapjes nog de oven overnieuw in moeten voor het beste resultaat. Hierbij komt een opwarmadvies.

Natuurlijk mag er geen dessert ontbreken en daarom komt er ook een dessertschaal bij! Deze schaal beschikt over: macarons, brownies, muffins, donuts, carrotcake en eclairs. Dat klinkt toch over heerlijk!

Dit buffet is het grootste waaruit je kiezen kunt. Deze is geschikt voor 10 tot 12 personen. Ben je met meer? Dan bestel je er toch gewoon nog 1 bij?

Een eigen kerstbuffet

Kersthapjes bestellen is natuurlijk makkelijk en bovenal lekker, maar wat is er nou nog leuker dan een zelfgemaakt buffet? Wel met de hulp van de cateraar natuurlijk. Voor zoveel mensen is dat niet te doen alleen! Laat de kersthapjes bezorgd worden en maak het zelf klaar. Verwarm de nodige hapjes nog een keer en geef aan de hapjes je eigen Touch. Dek de kersttafel mooi voor het diner en verdeel de hapjes over de tafel. Het is handig om van elk soort hapje twee of drie schaaltjes te maken. Dit is handig, omdat de tafel lang zal zijn en je zo bij iedereen iets van hetzelfde kan neerzetten!

Het is leuk om het zelf te maken, maar voor zoveel familie en vrienden is het een keer onmogelijk. Laat daarom de cateraar je helpen en ga die kersthapjes bestellen. Maak jezelf niet te druk en laat hen het werk doen, daarvoor heb je hun immers ingeschakeld! Laat je vrienden en familie komen en ga zitten voor een heerlijke kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *