Vijf dingen die onmisbaar zijn in elke voorraadkast

Wanneer je boodschappen doet verschilt per persoon, de één haalt alles om de dag en de ander slaat alles voor twee weken lang in. Toch zijn er altijd momenten dat je bijna niks in huis hebt. Daarom is het handig om deze vijf dingen altijd op voorraad te hebben, zodat je altijd een lekkere maaltijd kan bereiden.
Kruiden

Natuurlijk zijn kruiden onmisbaar. Een gerecht is nooit af zonder kruiden. Denk aan zout en peper, paprikapoeder, tijm, oregano, kerrie, kipkruiden, kaneel en chilipoeder.

Verse producten

Bepaalde groenten en andere producten komen altijd van pas en zijn op verschillende manieren goed te gebruiken. Bijvoorbeeld uien, knoflook, paprika’s, tomaten en sla. Maar ook fruit als citroenen, appels en bananen komen van pas.

Pasta en rijst

Je kan nooit verkeerd gaan met simpele pasta of rijst. Deze producten blijven dan ook erg lang goed, waardoor je ze lang kunt bewaren. Een simpele basis voor elk gerecht.

Diepvries producten

Dingen die in de vriezer liggen, blijven natuurlijk super lang goed. Producten als kipfilet, spinazie, sperzieboontjes of pizza zijn altijd wel te gebruiken.

In de koelkast

Het is handig om in de koelkast diverse houdbare producten te houden, zoals eieren, melk, boter, slagroom, kaas en eventueel nog groente als broccoli of bloemkool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *