De leukste bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje is natuurlijk een superleuke en informele manier om je collega’s beter te leren kennen. Het kan echter lastig zijn om te kiezen welke activiteit jullie gaan doen, want vooral als je met een grote groep bent, zullen de meningen verschillen. Daarom lees je in deze blog dé leukste bedrijfsuitjes waar je hele team gegarandeerd van gaat genieten!

Groepsdiner

Misschien een beetje cliché, maar wie houdt er nou niet van eten? Tijdens een etentje hebben jullie uitgebreid de tijd om op een informele manier bij te kletsen. Kies bijvoorbeeld voor een groepsdiner in Amsterdam. Bij wat meer budget kan je een etentje eventueel combineren met een andere activiteit. 

Escape room

De afgelopen jaren is de escape room aan zijn opmars begonnen en tegenwoordig vind je er in elke stad minstens een! In zo’n escape room heb je een bepaalde tijd om uit een ruimte te ontsnappen. Dit doe je door allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Dit zal jullie als groep dichter bij elkaar brengen, want om te ontsnappen zullen jullie moeten samenwerken en jullie gezamenlijke skills en kennis in moeten zetten. Er zijn veel verschillende soorten escape rooms die variëren in moeilijkheidsgraad en thema; voor ieder wat wils dus. 

Paintballen of lasergamen

De wat actievere teams kunnen ervoor kiezen om te gaan paintballen of lasergamen. Net als bij de escape room zal dit je teamspirit versterken, omdat je samen toewerkt naar het doel wat je voor ogen hebt. Maar je kan natuurlijk ook je frustraties over je baas of je irritante collega op ze uiten. Ook hier is weer veel variatie in: je kan het binnen of buiten doen en je kan samen één team zijn en tegen anderen spelen, of in 2 of meerdere teams tegen elkaar spelen om er een competitief element aan te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *